Politica de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

– notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal –

GBP SPEDIMPEX SRL, persoană juridică română, având sediul social în Bucuresti, strada Johannes Kepler, nr.2, sector 2, înregistrata la Registrul Comerțului sub nr. J40/1093/1994, cod fiscal: RO5144171, capital social: 200 lei, e-mail: gbpsped@ines.ro, ne angajam sa va respectam confidentialitatea, respectand toate legile si reglementarile aplicabile protectiei datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 („GDPR”).

Prezenta politica de Confidentialitate  de pe acest site urmareste sa va ofere informatii cu privire la:

 • datele cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra sau pe care ni le puneti la dispozitie prin prezentul site si
 • modul in care vor fi prelucrate de noi.

Va rugam sa cititi cu atentie cele ce urmeaza, pentru a intelege punctul de vedere si practicile noastre cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal si modul in care le vom trata.

Atunci când accesați Site-ul www.lavete-vopsitorie.ro și ne comunicați date sau informații cu caracter personal prin intermediul formularului disponibil pe Site/sectiunea „Contact” vă exprimați acordul ca datele respectivele să fie prelucrate şi să intre într-o bază de date administrată de noi. Datele oferite de vizitatori/utilizatori vor fi prelucrate de către GBP SPEDIMPEX SRL SRL şi vor putea fi folosite:

 • Pentru a raspunde in mod personalizat nevoilor Dvs. individuale
 • Pentru a imbunatati continutul site-ului nostru
 • Pentru a va contacta ulterior prin e-mail sau telefon.  
 • în vederea executării Comenzilor, respectiv a Contractelor, daca este cazul;
 • în vederea îmbunătățirii de către GBP SPEDIMPEX SRL a produselor şi serviciilor oferite, precum şi a administrării relației cu clienții săi;
 • în scopuri de reclamă, marketing şi publicitate (inclusiv marketing direct) constând în posibilitatea efectuarii de comunicări comerciale prin e-mail, sms, poştă sau alte mijloace de comunicare directă;

In momentul in care completati formularul de contact si ne transmiteti mesajul, datele cu caracter personal sunt folosite pentru a putea lua legatura cu Dvs. si pentru a raspunde solicitatii Dvs.

Ulterior vor fi solicitate si datele prevazute de codul fiscal pentru facturarea produselor comandate, daca este cazul. Doar angajatii care au nevoie sa efectueze o anumita activitate (de exemplu facturarea) au acces la informatiile personale de identificare. Calculatoarele folosite pentru a stoca informatiile personale de identificare sunt pastrate intr-un mediu sigur.

GBP SPEDIMPEX SRL garantează confidenţialitatea datelor personale ale tuturor vizitatorilor siteului. Datele cu caracter personal colectate nu vor fi dezvăluite către terţi, si vor fi folosite numai în măsura necesară executării Comenzilor, respectiv a Contractelor, şi a cazurilor în care GBP SPEDIMPEX SRL trebuie să respecte obligaţii impuse de legislaţia în vigoare. Autoritățile pot solicita ca GBP SPEDIMPEX SRL să dezvăluie anumite informații care pot conduce la identificarea unui vizitator, conform prevederilor legale aplicabile.

Fiecare vizitator al site-ului în calitate de persoană vizată, are, conform Legii 677/2001, următoarele drepturi:

 • dreptul la informare (art. 12),
 • dreptul la acces la date (art. 13),
 • dreptul la intervenţie asupra datelor (art. 14),
 • dreptul la opoziţie (art. 15),
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) şi
 • dreptul de a se adresa justiţiei (art. 18).

Vizitatorii site-ului au dreptul de a obţine de la GBP SPEDIMPEX SRL, la cerere şi în mod gratuit, o dată pe an, confirmarea faptului că datele care îi privesc sunt sau nu sunt prelucrate de aceasta şi au de asemenea, dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia lor particulară, ca datele care îi vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. Vizitatorii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisă adresată GBP SPEDIMPEX SRL, ştergerea sau actualizarea datelor personale în conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare. În vederea exercitării acestor drepturi, Utilizatorul/vizitatorul va transmite o cerere scrisă, datată şi semnată către GBP SPEDIPEX SRL, la următoarea adresă poștală: Bucuresti, Str. Johannes Kepler, nr.2, sector 2, sau la adresa de e-mail: gbpsped@ines.ro.

 

Prin utilizarea site-ului nostru confirmati ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate.

Menu